small
Kurs HTML 4.01, XHTML 1.0 i CSS 2 z przyk³adami
autor:
ostatnia aktualizacja kursu: 2004.06.01
...
001w
Hi 1, 1
Hi 1, 2
Hi 1, 3
Hi 1, 4
Hi 1, 5
Hi 1, 6
Hi 1, 7
Hi 1, 8
Hi 1, 9
Hi 1,10
Hi 1,11
Hi 1,12
Hi 1,13
Hi 1,14
Hi 1,15
Hi 1,16
Hi 1,17
Hi 1,18
Hi 1,19
Hi 1,20
Hi 1,21
Hi 1,22
2977
Kuchnia z szybkowaru
50 dag wo³owiny,
1 pêczek w³oszczyzny z kapust±,
1 cebula,
5-6 ziaren pieprzu,
1 listek laurowy,
3 ziarnka ziela angielskiego,
1 I wody; sól do smaku
Umyte miêso doprowadziæ w szybkowarze (otwartym) do wrzenia odszumowaæ (zdjête...
egipt
Cywilizacja staro¿ytnego Egiptu
3,5 tysi±ca lat p.n.e. - powstanie pierwszych miast nad Nilem
rola Nilu w tworzeniu struktury pañstwowej - konieczno¶æ budowy i
utrzymania sieci irygacyjnej; pañstwo jako organizator wielkich prac
publicznych (budowa...
652
15 dag ry¿u
25 dag pieczonej baraniny
³y¿ka t³uszczu
ma³a cebula
1 dag suszonych grzybów
3 dag sera tyl¿yckiego
sól
pieprz
Sos pomidorowy:
8 dag pasty pomidorowej
2 ³y¿ki t³uszczu
2,5 ³y¿ki m±ki
cebula
szklanka roso³u (kostka przyprawy do...
17
PROSTE
Z£O¯ONE
ZSZYWKA
?
informacja o czasie
dostêpu
Gazeta Wyborcza
nr 279, wydanie waw (Warszawa) z
dnia 1994/12/01, str. 6
Bartosz WÊGLARCZYK, Moskwa; Fot. Reuter
Czekaj±c na stan wyj±tkowy
CZECZENIA: O czwartej rano...
79536_1
Strona: [ > ] z 1
Autor
Temat: Pole tekstowe
anonim
Typ:
Nie zarejestrowany
Pole tekstowe
Stworzy³em formatkê w Excelu gdzie dokonuje obliczen...
322
Kompot:
40 dag soczystych, dojrza³ych gruszek
6 dag cukru
1 szklanka wody
2 ³y¿eczki miazgi surówkowej
Sos:
1 ¿ó³tko
1 jajo
1 dag m±ki ziemniaczanej
4 dag cukru
1/2 szklanki wrz±cego mleka
1/4 laski sproszkowanej wanilii
Gruszki obraæ,...
on
Materia³y umieszczone za zgod± autorów
i Polskiego Klubu Oneironautycznego
MATERIA£Y DOTYCZ¡CE POLSKIEGO KLUBU ONEIRONAUTYCZNEGO
ARTYKU£Y NA TEMAT ¦WIADOMEGO SNU, AUTORSTWA CZ£ONKÓW PKO
1.
Polski Klub Oneironautyczny...
mpf1
Hej, u¿yjmy ¿ywota!
Wszak ¿yjem tylko raz;
Niechaj ta czara z³ota
Nie pró¿no wabi nas.
Hej¿e do niej weso³o,
Niechaj obiega w ko³o.
Chwytaj i do dna chyl
Zwiastunkê s³odkich chwil.
Po co tu obce mowy?
Polski pijemy miód;
Lepszy ¶piew narodowy
I...
ch32
Click here to support our advertisers
SHOPPING
JOB BANK
CLASSIFIEDS
DIRECTORIES
REFERENCE
Online Library
LEARNING CENTER
JOURNAL
NEWS CENTRAL
DOWNLOADS
COMMUNITY
CALENDAR
ABOUT...
61762_1
Strona: [ > ] z 1
Autor
Temat: +++++++Program do robienia gier - czy da siê takie co¶ zrobiæ na vb.+++
anonim
Typ:
Nie zarejestrowany
+++++++Program do...
fork.c
/*
* linux/kernel/fork.c
*
* Copyright (C) 1991, 1992 Linus Torvalds
*/
/*
* 'fork.c' contains the help-routines for the 'fork' system call
* (see also system_call.s).
* Fork is rather simple, once you get the hang of it, but the memory
* management can...
1930
ok.1 kg ¶wie¿ego dorsza
pó³ selera ¶redniej wielko¶ci
du¿a cebula
3/4szklanki czerwonego wina
³y¿ka mas³a
³y¿eczka przyprawy curry lub ostrej papryki
sól
Dorsze sfiletowaæ i podzieliæ na porcje. Naczynie ogniotrwa³e wysmarowaæ mas³em, u³o¿yæ czê¶æ...
145
Narrator bohater wobec do¶wiadczeñ w hitlerowskich obozach i sowieckich ³agrach. ('cz³owiek z³agrowany' a 'cz³owiek zlagrowany').
Jêzyk polski:
Narrator bohater wobec do¶wiadczeñ w hitlerowskich obozach i sowieckich ³agrach. ('cz³owiek z³agrowany' a...
1265
MASA Z TWAROZKU I DZEMU LUB PRZECIERU OWOCOWEGO - Dodatki do ciast : Wirtualna Kuchnia Polska
Masa z twaro¿ku i d¿emu lub przecieru owocowego
25 dag (1 opakowanie) twaro¿ku homogenizowanego,
2-3 ³y¿ki d¿emu lub przecieru...